Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
De mégis mi köze lenne a merevlemezhez egyáltalán a telepítő CD menüjének? Számomra ez teljesen képtelenül hangzik, gyakorlatilag teljesen mindegy kellene, hogy legyen annak, hogy mi van a merevlemezen, amivel még egyáltalán nem is foglalkozik olyankor a telepítő.
Nem akarok hitetlen lenni, de amíg nem látom ezt a saját szememmel, tényleg nem hiszem el.
Hiren's BootCD egyébként alkalmas lehet a particionálásra, tartalmaz több progit is hozzá. Mondjuk nem egészen törvényes a használata, de csak ki kell írni. -
dbius
veterán
Nem tudom alapból mit csinál az auto particionálás, de ez már szinte lényegtelen is.
Írtad, hogy asztali gépbe átraktad a notivinyót, ott sem tudtad formázni.
Én azt javasolnám, hogy rakd vissza az asztali gépbe a notivinyót, rakj egy ubuntu cd-t az asztaliba, bootolj arról, és utána ubuntu alatt formázd meg a vinyót.
Ha ez nem jöhet szóba, akkor tölts le ingyenes cuccokat, amiket rendszermentésre terveztek: pl. system rescue cd Ezt letöltöd, kiírod egy újraírható lemezre, aztán arról bootolva több progamot is fogsz találni, amivel a kis vinyót formázni lehet.
Kérdés egyébként, hogy van-e olyan adat a notivinyón, amit meg kellene menteni, vagy nincs... Mert a legegyszerűbb módja a formázásnak, hogy a teljes vinyót újrapartícionálod - szerintem -...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest