Hirdetés
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz attrax #28254 üzenetére
Nekem a 4.0 demo elindul, Wine 1.2 RC4 alatt, csak a menü nem elérhető (nem klikkelhető), ez egy regisztrált, másoknál is létező hiba, illetve néha eltűnik scrollra az ablak tartalma...
Amúgy meg fogalmam sincs mit kéne csinálnia ennek az izének
A Wine úgy általában nagyon vicc. Legalábbis amit néztem, még semmi sem működött úgy ahogy kellett volna. Windowsos programokra a Windows való.
Egyébként infó. -
totyax
aktív tag
válasz attrax #28254 üzenetére
Alt lenyom-felenged, lefele nyíl, erre bejön a menü A winetricks nem kellett hozzá. Az officiális 1.1.42-es Wine-vel is elindult, és ugyanúgy viselkedett mint a legfrissebb RC-vel.
ntomka:
Nincs itt hiba, pont azért tettem fel mást, mint ami a tárolóban van, mert újabbat akartam, mert csak fejlesztik a drivert, és a hardver megvételével support szolgáltatást is vásároltam, miért kéne nekem elesnem a jó dolgoktól csak azért mert linux alatt körülményes megoldani?
Egyébként Kendek adott olyan tárolóra címet amiben ott a friss dirver, de az nem működött nálam, ezért tettem fel az ATI-t a honlapjáról, telepítővel.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs