- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
body007 #26528 üzenetére
Az Smplayer-rel szépen működik, betölti a feliratot is egyből, ráadásul még anno windows alatt is használtam, tehát még ismerem is..
Viszont elég rafináltan kellett beállitani, hogy a megadott formátumú videókat alapból ezzel nyissa meg, hiába választottam ki a listáról, a következő inditáskor már a médialejátszóval inditotta, (ez talán még idegesitőbb volt, mint a feliratfájl kiválasztása...) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember...
Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Könyvajánló
- Wise (ex-TransferWise)
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest