Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ntomka

nagyúr

válasz upszilon #23442 üzenetére

1) Ha netán nem kapnál választ, nem kell hőbörögni. Lehet olyat kérdeztél, amire nem tudnak válaszolni, akik olvassák a topicot. Én csak minimal cd telepítésből teszek fel ubi rendszert, de nem tudtam volna segíteni neked, mert egyedi live cd-t még soha az életben nem csináltam. De ez csak én vagyok. Lehet más csinált már live cd-t, de fogalma sincs a minimal cd-ről. Szerintem amit te szeretnél csinálni, az nem gyakori az ittlévők között, inkább utánajárást igényel. Google (ez tetszőlegesen helyettesíthető) a barátod, tudod.
    2) Trassher problémájának van egy kis előzménye. Most csak közölte, hogy más rendszer is ugyanazt produkálja, mint az eddig próbált (és csak ez) ubuntu. Ha te nem olvasol minden hozzászólást, az a te dolgod, de egyből nem kéne rászólni senkire. Az ok, hogy nem érted hogy jön ide, de már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani.

(#23435) Dark Archon: Most is a probléma pontosan? Az nvidia-config nem tudja menteni a beállításokat?

(#23440) trassher: Szerintem ott vagy nagyon komoly bajok vannak, vagy nagyon nem jól csinálsz valamit. :D

Aktív témák

Hirdetés