Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
j0k3r!
üzenetére
Követve Cigam leírását, azzal kiegészítve, hogy előre megcsinálnám a partíciókat mondjuk az XP telepítőjében, valamint 15G elég egy XP-nek úgy marad neki 5-6G vagy több szabad hely telepítés után, aztán linuxnak kell egy swap partíció a telepítéskor, ami legyen a géped ramjának fele méretű.
Miután XP-t felküldted, Ubi telepítésekor a "kézi" partíciónálást választod, ott pedig az üres 20G-s partíciót választod formázásra, legyen Ext4 a fájlrendszer, a csatolás pedig " / ". A swapnál meg csak ki kell választani, hogy "linux swap", azt nem kell külön csatolni.
-
cigam
titán
válasz
j0k3r!
üzenetére
Én így csinálnám:
- Telepítem az XP-t egy 20GB-os partícióra
- Létrehozok egy 20GB-os partíciót a Linux-nak, és a maradék 40GB-os helyre egy NTFS fájlrendszerű Adat partíciót.
- Telepítem a linux-ot a 20GB-os partívióra.A linux telepítésekor észreveszi az XP-t, és beépíti a boot menübe. Így a gép indulásakor választhatok, hogy XP, vagy Linux induljon. A 40GB-os Adat partíciót pedig látja (írja/olvassa) mind2 rendszer.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest