Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
ecaddict
üzenetére
Bár nem néztem honnan indult a vita, de mint virtualizáció remek dolog lehet pl. szerverszinten. Sokkal jobb egy erős vason futtatni több virtuális gépet, sokkal jobban kezelhetők, backupolható, költöztethető, tesztelhető, szeparálható minden. Ráadásul itt is van mindenféle, paravirtualizáció, kernel szintű, stb.
Én eddig szerverszinten OpenVZ-t használtam, amire nekünk kellett, arra teljesen jó volt, érdemes volt emellett dönteni. Asztali szinten meg virtuális gépek teszt céllal (lemodellezni valami bonyolultabb műveletet, akár saját gépparkot építeni, tesztelni, gyakorolni). Ráadásul ahogy nézem egyre többen mozdulnak ebbe az irányba. Én mindenképp a virtualizáció mellett vagyok. Oktatási célkora meg végképp.
Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest