Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Én ezt szoktam meg, nekem ez kényelmes, erre van ráállva az agyam 10+ év Windows után, 3-4x is rákattintok a fájlok nevére, mire leesik, hogy a Nautilus ezt nem tudja, hasonlóan jár további sokmillió MS vagy Apple rendszeren szocializálódott átlagfelhasználó is nap mint nap, miért gondolod úgy, hogy a Gnome fejlesztői keresztbe le****hatják őket még akkor is, amikor egy ilyen rém egyszerű dologról van szó? Miért gondolkodik így mindenki, aki archlinuxosnak érzi magát? Úgy jó ahogy van, nehogy másoknak is megfelelő legyen a rendszer, mert akkor az már nem Linux, hanem valami kommersz tucatizé.
Nem szeretem a kétpaneles fájlkezelőket, mert sokszor egyszerre 3-4 mappa között mozgatok adatokat, hasonlítom össze a tartalmukat, 3-4 Explorer/Nautilus/stb. ablakot könnyen meg lehet nyitni és kezelni, egy kétpaneles fájlkezelőben meg állandóan ugrálnom kéne, ráadásnak a TC pl. amíg másol max. nézhetem, nem tudom más fájlkezelőknél hogy van, de mivel egyéb szempontoknak sem felelnek meg, nem is érdekel.
Nem akarok flame-lni, úgyhogy a továbbiakban ne kérdezze meg senki, hogy de az meg az az alternatív megoldás miért nem jó, nem jó és kész, vitának értelme nincs, olyan mintha arról akarnál meggyőzni valakit, hogy miért a csoki fagyit szereti, amikor szerinted az eper sokkal finomabb és egyébként is egészségesebb, mert gyümölcs(aroma) van benne.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi