Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Oké, de akkor hogyan tehetem meg azt, amit a win alatt mondjuk total commanderrel két kattintással megteszek?
Tehát, áthelyezés, törlés, ilyesmi?
Igaz, még nem álltam át teljesen élesben az Ubuntura, majd a 9.10-től akarok, de ebben is letiltott néhányszor mindennapos műveletet. Elég sokszor torrentezek, családi médiákat rendezgetek, a fájlműveletek nálam mindennaposak, sőt mindenórásak és nekem nagyon kényelmetlen, hogy egyszercsak valamit nem tudok megcsinálni.
Mondjuk legutóbb egy ikon témát kellett másolnom az Ubi mappájába, azt megértem, hogy nem engedi elsőre, de ha egy teljesen független, ntfs partíción dolgozok, ott hadd csináljak már mindent úgy, ahogy akarok!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest