Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
válasz
floatr #14872 üzenetére
Azért tökéletesnek nem mondanám (érdekes villanások...) de használható. És a compiz-t se kell lekapcsolni videó lejátszás közben.
Sanya: 9.3as drivert nem tudom, h lehet feltenni de azt írják az ubuntu.hu-n, h teljesen jól megy az open driver-rel is (compiz, videó).
...Felerőszakoltam a 9.3at.
De.. ha a csomagkezelőben frissítem az xorgot, akkor ugyanott vagyok, mint eddig......Nem veszthetek semmit alapon letöltöttem a CompizConfigot, Emeraldot és még mindig nem adta fel az ablakkezelő.
Sőt, még gyorsabb is, mint 8.10en volt...Tehát driver nélkül új telepítéssel nincs gond...
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest