Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Kicker
üzenetére
Pár link a "úgy nézzen ki az Ubuntu mint a windows-om" témára:
és ha másra fájna a fogad:
minden ami gnome
gnome-art
debian-art
esetleg deviant-art -
Vladi
nagyúr
válasz
Kicker
üzenetére
Szia!
Linuxon a telepítést tárolókból oldjuk meg, és elsősorban onnan. Itt olvashatsz erről a módszerről.
Magyar nyelv, java is ide sorolandó.
Mivel most új operációs rendszeren vagy, ezért új programokat érdemes használnod. Szóval mondj búcsút foxit readernek.
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.A wines programokat (.exe) nem tudod csak úgy feltelepíteni. Alapból nem futnak a wines programok. Helyette ismerd meg a Linuxos programokat!
fájlkezelő: gnome-commander, mc, krusader. Majd mondanak még
Írás: k3b, braderoFelület meg: megint csak magamat tudom ismételni: épp most csöppentél bele egy teljesen más, új szoftveres világba. Hosszú mély sóhaj közepette mondj búcsút a régi szoftvereidnek, szokásaidnak, felületeidnek és öleld kebledre ezt az érdekes újat...

Ó de milyen romatnikus hangulatban vagyok. Majd elmúlik egy hét múlva... Jön az új ubuntu, meg az új újonc hullám.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.