Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Aktív témák
-
törölt tag
mi nem tetszik a kde-ben? mi változott?
mindig kacérkodtam vele, hogy feltegyem, eddig háromszor fel is tettem, de mindháromszor repült is... elsőre rondának találtam, másodszorra nem működtek benne dolgok rendesen, harmadszorra nem tudtam beállítani dolgokat. lehet, hogy még egy ráadás kékne, és megszoknám, de már úgy belaktam a gnome-ot.viszont ape fájlokat amúgy lejátszik egy csomó más dolog. én most gnome-mplayerben nyitom őket meg, az viszi gond nélkül.
még egy kérdés eszembe jutott közben: a deluge miért csinálja azt, hogy ahányszor kikapcsolom, elfelejti az összes torrentet, amit meg volt nyitva? repoból van feltéve. lehet, hogy az a baja, hogy felhazsnáló- meg home könyvtár nevet cseréltem? de azóta újra is lett telepítve, meg be vannak állíŧva elvileg a könyvtárai.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest