- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Aktív témák
-
törölt tag
mi nem tetszik a kde-ben? mi változott?
mindig kacérkodtam vele, hogy feltegyem, eddig háromszor fel is tettem, de mindháromszor repült is... elsőre rondának találtam, másodszorra nem működtek benne dolgok rendesen, harmadszorra nem tudtam beállítani dolgokat. lehet, hogy még egy ráadás kékne, és megszoknám, de már úgy belaktam a gnome-ot.viszont ape fájlokat amúgy lejátszik egy csomó más dolog. én most gnome-mplayerben nyitom őket meg, az viszi gond nélkül.
még egy kérdés eszembe jutott közben: a deluge miért csinálja azt, hogy ahányszor kikapcsolom, elfelejti az összes torrentet, amit meg volt nyitva? repoból van feltéve. lehet, hogy az a baja, hogy felhazsnáló- meg home könyvtár nevet cseréltem? de azóta újra is lett telepítve, meg be vannak állíŧva elvileg a könyvtárai.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest