- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Vindóz alól is el szeretném érni (avagy bárhonnan, alapvetően Ubi alól, de hát mikor-hol vagyok). Mondjuk nem igazán értem a leírást, mert ez ugye XDMCP-t használ, ami amúgy is elindul rendszerindulásnál, így miért kell az inet.d végére beilleszteni? Avagy az oldja meg azt, hogy VNC protokollon (pl win.gépről) is elérhető legyen?
XDMCP-t most is használom, tehát eddig helyi hálón arról értem el ubi alól valamelyik kliens progival, tehát elvileg működik, csak borzasztóan be tud lassulni, pedig hát nem kéne neki. (Ez amúgy egy HTPC is egyben).
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- darkFlash Shadow Pro
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest