Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy újabb kis történet:
Sz.tech óra, dolgozat. A doga témája valamiféle ekszeles bohóckodás (hozzáteszem, egyáltalán nem értek hozzá, és nem is érdekel). Nagyon egyszerű dolgokat nem tudtam megcsinálni benne, erre odajön hozzám a tanár, és megcsinálja helyettem. Mielőtt még bárki levonná a konzekvenciákat, nem én voltam a (legnagyobb) láma.
Tehát a doga kész a tanár által, én elmentem, kaptam rá 1 jó jegyet. Ezt látta a melletem ülő (nem akarok már ilyet mondani, mert már én is szégyellem, hogy mindig ez van, de kimondom (írom)) szőke
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki:
-A doga pont ikszelest!
Erre ő hosszas keresgélés és nézelődés uán:
-Itt csak doga van!
én:
-Jó lesz az is...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hardcore café
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- BestBuy topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki: