Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy újabb kis történet:
Sz.tech óra, dolgozat. A doga témája valamiféle ekszeles bohóckodás (hozzáteszem, egyáltalán nem értek hozzá, és nem is érdekel). Nagyon egyszerű dolgokat nem tudtam megcsinálni benne, erre odajön hozzám a tanár, és megcsinálja helyettem. Mielőtt még bárki levonná a konzekvenciákat, nem én voltam a (legnagyobb) láma.
Tehát a doga kész a tanár által, én elmentem, kaptam rá 1 jó jegyet. Ezt látta a melletem ülő (nem akarok már ilyet mondani, mert már én is szégyellem, hogy mindig ez van, de kimondom (írom)) szőke
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki:
-A doga pont ikszelest!
Erre ő hosszas keresgélés és nézelődés uán:
-Itt csak doga van!
én:
-Jó lesz az is...
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki: