Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy újabb kis történet:
Sz.tech óra, dolgozat. A doga témája valamiféle ekszeles bohóckodás (hozzáteszem, egyáltalán nem értek hozzá, és nem is érdekel). Nagyon egyszerű dolgokat nem tudtam megcsinálni benne, erre odajön hozzám a tanár, és megcsinálja helyettem. Mielőtt még bárki levonná a konzekvenciákat, nem én voltam a (legnagyobb) láma.
Tehát a doga kész a tanár által, én elmentem, kaptam rá 1 jó jegyet. Ezt látta a melletem ülő (nem akarok már ilyet mondani, mert már én is szégyellem, hogy mindig ez van, de kimondom (írom)) szőke
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki:
-A doga pont ikszelest!
Erre ő hosszas keresgélés és nézelődés uán:
-Itt csak doga van!
én:
-Jó lesz az is...
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki: