Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy újabb kis történet:
Sz.tech óra, dolgozat. A doga témája valamiféle ekszeles bohóckodás (hozzáteszem, egyáltalán nem értek hozzá, és nem is érdekel). Nagyon egyszerű dolgokat nem tudtam megcsinálni benne, erre odajön hozzám a tanár, és megcsinálja helyettem. Mielőtt még bárki levonná a konzekvenciákat, nem én voltam a (legnagyobb) láma.
Tehát a doga kész a tanár által, én elmentem, kaptam rá 1 jó jegyet. Ezt látta a melletem ülő (nem akarok már ilyet mondani, mert már én is szégyellem, hogy mindig ez van, de kimondom (írom)) szőke
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki:
-A doga pont ikszelest!
Erre ő hosszas keresgélés és nézelődés uán:
-Itt csak doga van!
én:
-Jó lesz az is...
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Elfelejtettem a film címét
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki: