- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Tolom én is gémet, nekem nagyon bejön, bár vannak benne bugok bőven... Például ha pacival fel szeretnék menni egy lejtősebb uton, beragad, és nem hajlandó felmenni. Ilynekor leszállok, felmegyek, aztán odahivom magamhoz
Ebbe csak azt nem értem, nélkülem fel tud jönni, csak velem nem? Ezt sárkánnyal is megcsinálja és lóval is, a lovaglás skill maxolva van. Na mindegy, ez még elnézhető, a többi általam talált bug is ebbe a kategoriába esik szerencsére.
Ja, ma véletlenül végigvittem a játékot
Persze ez nem a ''rendes'' befejezés, de meglepődtem.
A következőt kell csinálni:
Qudinar városánál, az utkereszteződésben vár ránk Gandohar nevű figura (akinek el kell majd vinni a relikvia darabjait).
Na, ott jártam épp, és volt egy Wood Golem a közelben. Mondom legyakom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tul közel mentünk harc közben ehhez a Gandoharhoz, és a Golem engem inkább hagyott, rámozdult.
Mondom nem akarok senkit megzavarni, lássuk mi lesz a vége...
Gandohar kiütéssel győzött, de elment rá a fél életereje.
Mivel nem tul szimpi a fazon, odamentem, azt fél perc alatt kinyirtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze előtte mentettem, ez csak poén volt. Meghal, erre bejön egy videó (nem mondom el, majd nézzétek meg) és vége a játéknak...
Jo nagy loller volt, alig kezdtem neki, azt vége is
Amugy nagyon szépen fut, 1024x768 de legalább minden maxon (kivéve az élsimitás, az csak 2x)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebbe csak azt nem értem, nélkülem fel tud jönni, csak velem nem? Ezt sárkánnyal is megcsinálja és lóval is, a lovaglás skill maxolva van. Na mindegy, ez még elnézhető, a többi általam talált bug is ebbe a kategoriába esik szerencsére.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)