- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
Ha hangulatrontást okoztam akkor így utólag elnézést kérek mindenkitől nem annak sem utálkozásnak szántam. Ez csak az észrevételem és véleményem, de én nem feltétlenül utálok vmit amiről azt írom h szar, csak csalódtam benne mert többet vártam.
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Assetto Corsa EVO
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)