Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
Ha hangulatrontást okoztam akkor így utólag elnézést kérek mindenkitől nem annak sem utálkozásnak szántam. Ez csak az észrevételem és véleményem, de én nem feltétlenül utálok vmit amiről azt írom h szar, csak csalódtam benne mert többet vártam.
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Formula-1
- WayteQ xTAB-8Q
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)