- Fórumok
- Egyéb
- Tv felvétel!
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
divot
veterán
-
lamadou
senior tag
-
Ekváádor
őstag
A görög himnuszt egy nagy kórus énekelte el, és én nem is láttam ilyan Mariah C. nevű nőt:)
-
Angie™
addikt
-
lamadou
senior tag
-
Angie™
addikt
-
lamadou
senior tag
-
divot
veterán
-
lamadou
senior tag
-
Angie™
addikt
-
lamadou
senior tag
-
Wildmage
senior tag
Ha ettől jobban érzed magad én is csak Björköt vagy kit láttam ''énekelni'', aki nekem úgy tűnt, mintha egy beszívott rocker gésa énekelne.:)
-
lamadou
senior tag
-
Angie™
addikt
-
Integra
titán
-
koxx
MODERÁTOR
-
Angie™
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
Felvettem kb 74 percet de nem láttam Mariah Carey-t énekelni.
-
gro0ms
aktív tag
-
Bandit21
veterán
-
Angie™
addikt
-
Angie™
addikt
-
Bandit21
veterán
-
gro0ms
aktív tag
Hát én nem, de néztem végig :DDD
-
Angie™
addikt
Igaz felvette valaki?:DD
-
Angie™
addikt
-
simonzé
addikt
-
Angie™
addikt
-
lamadou
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
Na szoval szeretnék megkérni valakit, hogy felvegyen nekem valamit a Tv-böl.
Pontosabban a barátnőmnek kellene, az Olimpia nyitomüsorábol felvenni mikor Mariah Carey elénekli a himnuszt.. Majd mindjárt megnézem pontosan mikor és melyik csatornán lesz.. remélem lesz valaki aki fel tudja venni..:UValszeg itthon leszek, bedigizem és feltöltöm neked valahova.
-
Angie™
addikt
-
Tithian
őstag
Fogadok, hogy másnap kinn lesz a neten akár a komplett nyitány is.
-
Angie™
addikt
-
Angie™
addikt
13. án lesz este 7 orakkor az MTV1-es csatornán..
-
gro0ms
aktív tag
-
Speccy
aktív tag
-
Grass
aktív tag
Pontosabban a barátnőmnek kellene, az Olimpia nyitomüsorábol felvenni mikor Mariah Carey elénekli a himnuszt.. Majd mindjárt megnézem pontosan mikor és melyik csatornán lesz.. remélem lesz valaki aki fel tudja venni..:USajna nincs TVm
-
gro0ms
aktív tag
Pontosabban a barátnőmnek kellene, az Olimpia nyitomüsorábol felvenni mikor Mariah Carey elénekli a himnuszt.. Majd mindjárt megnézem pontosan mikor és melyik csatornán lesz.. remélem lesz valaki aki fel tudja venni..:UMár engem is kértek meg rá... Majd felveszem. Nem lesz egy DVD minőség, de élvezhető... :B
-
Angie™
addikt
Pontosabban a barátnőmnek kellene, az Olimpia nyitomüsorábol felvenni mikor Mariah Carey elénekli a himnuszt.. Majd mindjárt megnézem pontosan mikor és melyik csatornán lesz.. remélem lesz valaki aki fel tudja venni..:U
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Tv felvétel!
- (téma lezárva)
- Star Wars rajongók
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 2TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garival eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garival eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Prémium Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X /ROG 6900XT LC /32GB DDR4 /512SSD + 1TB HDD
- Apple Watch Series 11 46mm Space Gray Új 100% akkumulátor - 27% Áfa
- iPhone 15 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest