- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #9811 üzenetére
Ha nem megy magas feszültségen a processzorod, és nem meleg, akkor nem lehet káros, hiszen leterheli az IBT a processzorod, nem fogja megölni. Olyan, mintha egy olyan játék, program, akármi terhelné le a processzorod, ami maximálisan ki használja.
EVEREST kiírja a RAM feszt. Vagy nem tudom mire gondolsz, mert EVEREST erre szvsz alkalmas, én pl. 1.6V-t adok a RAM-omnak, EVEREST 1.58V-t ír. Egy szóval: ennyi dropolás után.
-
törölt tag
válasz
balajti #9252 üzenetére
Igen, az FSB-t is úgy kell állítani, hogy a RAM szorzót be tudjad állítani úgy, hogy a RAM-od 1600 MHz-en menjen. Nah most annyira nem értek a cuccodhoz, de először szépen lassan tornásszad fel, Auto feszek mellett, és a feszeket kövesd valami progival. Pl. ha van a giga lapodhoz EasyTune, akkor azzal. Nah meg a proci feszt CPU-Z-vel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gigabyte P35-DS4 alaplapom van. Q6600 G0-ás procimat fel szeretném húzni kb. 3,2 GHz-re.
Alap Intel hűtőm van, úgyhogy óvatosan...
PCI-E Frequency: 100
Bus Speed: 400
Szorzó: 8
Eddig ennyi... Nem tudom mennyi feszt adjak a procinak, hogy ne nagyon melegedjen túl... Szeretném, hogy ne melegedjen sokat, 40° körül legyen. Pls, valaki írja le hogy pontosan milyen adatokat kell megadnom, mert még életembe nem tuningoltam CPU-tElőre is köszönöm!
Üdv. BR4D
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest