- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
xGP
csendes tag
Sziasztok
Q9550 procimat felhúztam 3400ig (400x8,5) alapfeszen (VID: 1,25V) egy Gigabyte P45-UD3R alaplapban. A memóriák 800asak, CL5, van 2x1 GB Kingmax és 2x2GB Corsair, de a tuning során ők nem változtak. 64 bites Win7-et használok.
Ahogy felhúztam, el is kezdtem renderelni, 33 órán át nem volt semmi gond. Most, hogy végzett elkezdtem játszani, de egyszer csak kilépett a játék, próbáltam egy másikkal, de idővel az is. IntelBurnTest 0,11 sec alatt kiírja, hogy a rendszer stabil (tuning előtt is kiírta). Everest stress test is ment jóideig, az nem írt ki semmit. Super PI 32M is gond nélkül lefutott. A Prime95 esetében ha elindítom a testet, akkor pár sec után kiírja, hogy a program hibát észlelt és leállt, de előtte olykor, hogy "FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4. Hardware failure detected, consult stress.txt file."
Ezek után arra kéne gondolnom, hogy a proci nem stabil ? Vagy mi okozhatja a problémákat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest