Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoonST
tag
válasz
Crossfit007
üzenetére
Az oké hogy 60 fok, de nem hiszem hogy valami játék terhelné mind a 4 magot folyamatosan 100%-on mint a teszt tehát azért csak 60 fok alatt marad majd nem?
-
MoonST
tag
Levettem a ház oldalát és 73 helyett 63 lett. Ez tűrhető érték? Egy Thermaltake commander ház-ba van oldalán van egy 12-es venti ami elég gyengén de azért fújja be a levegőt az egész ház ezen kívűl tiszta lyuk
Nem tudom akkor hátra rakjak egy ventit ami kifelé fújja a meleget? 
-
MoonST
tag
965 BE procit felhuztam 4ghz 1,4125V-al, na most vettem egy ilyen Scythe Mugen2-es hűtőt, de valahogy nem az igazi. A prime95 small FFT's teszt 10 perce alatt 73 fokig felment a hőmérséklet, a blend teszt alatt pedig fél óra 72 fok a mérleg. Ez nem igazan jó így nemde? Használható ez így?
-
MoonST
tag
Sziasztok!
Egy 965BE-t próbálok húzni noob szinten. Na most a 215*18,5~ 4ghz-en megyeget egyenlőre 1.425 V-on. A HT szorzót levettem 9-re, így a HT link speed 1935mhz. Kérdésem hogy ez a HT link speed mennyire befolyásolja a teljesítményt? Nem baj ha 2000 helyett ennyi? Illetve meddig egészséges emelni a cpu vcore-t? Jól szellőző házba egy mugen2-es hűtővel van felvértezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem tudom akkor hátra rakjak egy ventit ami kifelé fújja a meleget?