- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Adott egy Phenom x2 555, amit sikeresen tudtam 4magosítani. Eddig minden okés, alapfeszen, megy a gyári 3,2GHZ-en. Mit kéne tennem hogy még többet szedjek ki belőle? Próbálkozzak a szorzójának az állításával? kaptam havertól hozzá egy Scythe Susanoo hűtést is, mert neki nem kellett, de kinézetre jónak tűnik...jó nagynaka gyári hűtőjével elérte a 75-80 fokot intelburntest alatt... az alaplapom meg egy gigabyte 770T-D3L, ha ez számít.
-
kilincs89
tag
nah hát ráküldtem a cuccot a gépre, nemnagyon állítgattam, 2475ös órajelen 52 fok fölé nem ment. mindez alapfeszen. az a helyzet hogy muszály vagyok húzni a gépet, mert már egy kiöregedett fostalicska... lejárt az ideje, de nincs még pénz másikra. hogy tudnám elérni a stabil 2,6ghzt?
-
kilincs89
tag
ja meg a másik
ha húzom az egeret, akkor valami hangot ad ki a gép. valamiféle magas cicergő hangot. lehet köze a dologhoz?
-
kilincs89
tag
-
kilincs89
tag
sziasztok. egy kérdéssel fordulok hozzátok
van egy 939es foglalattal rendelkező x2 4200+os procim. na már most én ezt felhúztam egy picit. 240x11 1,435v. szépen stabilan ment, de játékban (source) egyszer csak kékhalál, és újraindult. mit tudok ez ellen tenni? vagy ezt már nem bírja? úgy tudom hogy bírnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest