Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Semmi... próbáltam 360 FSBn, auto/manuális időzítéssel, minden variációt kipróbáltam h csak 1 v 2 auto a többi a te beállításod, mindent 1,4 1,45 és 1,5Von is... semmi... arcom porba hull

Szerk.: unalmamban átkutattam a BIOSt valami rejtett biztonsági funkció után ami aljas módon letiltana mindenféle "nem optimális" beállítást.. ilyen sincs... miért is lenne
Na mind1 én is fáradok már..Azért mindenesetre kösz a segítséget, kevés manapság a türelmes ember

-
Croatush
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Változatlan.
Egyébként az időzítés alapból 5-5-5-18, változtatások után 5-5-5-25 szóval a 15tel csak lejjebb vittem
Mindazonáltal a másik két beállításon sem indul
Performance enhace van még amin állítható standard, turbo, extreme. Most standard, azt írja overclockhoz az a jó. És mivel nem vindóz, hittem neki. -
Croatush
tag
Üdv!
Tuningolni szeretnék egy ilyen konfigot, de sehogy sem akar sikerülni:
Lap: P35-DS3R
Proci: C2D e6750 (G0)
Ram: GeIL Ultra Black Dragon, 800MHz-es, CL4Úgy láttam ilyen gépekből 3,4GHz-eket is simán kihoznak, nekem 2,92t sem sikerült...
Ahogy eddig próbáltam: FSB szorzót 8ra (maxra) húzom, aztán az fsb-t 360ra állítom, próbáltam alapfesztől +0,125V-ig, próbáltam úgy is, hogy a többi cuccra rakok +0,1 voltot, aztán a memóriára megpróbáltam +0,3-mal is (+0,4ig bírja a doboza szerint)... semmi... kilépek, mentem, lecsapja az egész gépet, elkezd újra betölteni, dosos boot képernyő előtt megint levágja és visszaáll az egész alapbeállításra...Mit nem csinálok jól?

-
Croatush
tag
Ramok még cask nem is melegek szal jó lesz ez, kösz a segítséget mindenkitől

-
Croatush
tag
Na ramok +0,4voltot kaptak, proci normálon van, többi +0,2voltot kapott, így időzítéseket be tudtam állítani 4-4-4-12-re, FSB-t meg 380*8ra. Az arány még mindig 5:6. FSBt miért nem tudom tovább húzni?
-
Croatush
tag
-
Croatush
tag
Üdv!
Most hogy végre megvan az új gép, szeretnék egy kicsit húzni rajta, hogy jobban fűtse a szobámat
A gép:
p35-ds3r lap
e6750 G0-s proci + hypertx2
2*1GB Geil Black Dragon 800MHz-es ram
msi 7950gt vga
Corsair VX550W tápSzeretném prociból kihozni a maxot először alapfeszen, aztán memória időzítést levinni CL4re ehhez hogyan kezdjek hozzá? Azt tudom mit hogyan és hol kell átállítani de gondolom nem ráadok mindenre +200 feszt és rávágom a 450es FSB-t ozt simán megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na mind1 én is fáradok már..

Ja.. lehet hogy lemínősítem magam a síkgyökér kategóriába és úgy kérdezek
)