Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86
üzenetére
Hát nincs mit. Azért ha megnézed, van választék.
Azt meg már nem is mondom, hogy 20k körül lehet kapni X3480-at, ami a legerősebb a platformon. -
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86
üzenetére
Ennyire pro nem vagyok, azt a fene tudja így. De itt van egy rakás program, amikkel próbálkozhatsz.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86
üzenetére
Azon a platformon gyengébb és erősebb procikat is szénné húztam, soha nem volt gond.
Annyit találtam, hogy ki lehet próbálni az XTU-t. De a helyedben azt a procit beleraknám egy másik deszkába, ami engedi a tuningot. Én egy alap Gigabyte alaplapban húztam nagyon sok ilyen procit, most szerintem majdnem gombokért megkapod.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86
üzenetére
Egyre inkább azt érzem, hogy egy programot keresel, amin van egy hatalmas piros HACK gomb, amit megnyomsz, aztán ki van húzva. A tuning egy teljesen más műfaj. Az informatika hőskorában bizonyára voltak ilyenek, de ma, ha szembe jön valami hasonló, csak nevetünk rajta egy jót és megyünk a biosba/uefibe megdolgozni azért az eredményért.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86
üzenetére
Hát az, hogy meddig "kell" mennie, az az adott példánytól függ, hogy hogy sikerült.
Az alaplapra rá kell nézni, hogy van-e hozzá hackelt bios (bios mod), hogy tudd állítani a szorzót.Itt van tuning: [link]
De egyébként ezekre negyed óra keresgélés után jöttem rá és nem azért, mert én vagyok a topikgéza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest