Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bocs mindenkitől a kései reagálás miatt,de iccaka akartam,csak nem volt netem
pigatt: Jó lesz az!Az NB stabilizálja,s mi a fenét kínzod órákon át?Ha 1 órát megy,használd!!!S ha napokig ok,kit érdekel,hogy az orthos v prime 3 óra után hibázik?(senkit)Nem mérvadó.Sokszor az orthos indokolatlanul is dob hibát,nem mai progi..A Prime is tud furcsán viselkedni,arról nem is beszélve,hogy nem ezek a progik képezik géphasználatod repertoárjának nagy részét
Játsz,s ha ok,a többire se rá fütty! 
D1Rect: Igen,100 a hivatalos érték!
TheChos3nOne:Tj.max-ból számol,ez ok.Csak szarhatod,ha a real nem jól tudja.Nézed -kivonod stb?(ok kva sok idő,van vagy 3mp
)de..
EVEREST Beállítod a tj-t,meg 3 számjegyüre,s az a legpontosabb.5xxx7xxx-8xxx=100
2xxx=85
Ennyit tudok
-
lipi67
nagyúr
Nálam a reaperek(2x1GB 1150-es)1200-on már 1,57-et kértek.Nem,nem gáz.Nézd h mennyire melegedik,s azt mennyi kell nekik.(Én 2,2V-on járatom a ramokat)Kben ezek a reaperek..kva jók de nagyon sokáig szívtam velük.Minden visszaosztásnál máshogy viselkedtek,s igen,kellett a plusz fesz nekik,meg az NB-nek is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)de..