Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
válasz
Dijundisun
üzenetére
Ha 200 -tól 400-ig lehet állítani a proci frekvenciáját, akkor még van benne bőven tartalék, mert most csak 200-on van. Ez a gyári beállítás. Ráadásul alapjáraton a hőmérséklete kb. 2 fokkal magasabb a szoba hőmérsékleténél. Amikor 220-ra állítottam érezhetően gyorsabb volt a gép, de nem nagyon akart elindulni.
Viszont nem tudom melyik a feszültsége, állítani lehet, de hogy most mennyi azt nem tudom és félek, hogy vagy túl sokat, vagy túl keveset adok rá. Van egy olyan, hogy 1,2VNBSB. Ez lenne az? -
enemy107
senior tag
válasz
Dijundisun
üzenetére
Jó lenne vissza kanyarodni a témába.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi