- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hadogabi1 #38612 üzenetére
Ha nem tervez két kártyás rendszert, vagy valami atomerőművet igénylő AMD-t akkor - főleg a mai fogyasztási trendek mellett - szerintem bármire elég egy 500-as táp.
A 7850 pedig épp, hogy nem termeli az áramot, annyira keveset kajál...A problémához: kipukkanhatott egy kondi a tápban, de a lapban is. Ha van hozzáértő a környéken, ki tudjátok mérni ki pöcsöléssel. De persze a kölcsön táp is hamar megvan
-
Johnnyp
csendes tag
válasz
hadogabi1 #38607 üzenetére
A tápot lecserélem mindenképp egy 500W-osra. Szerintem a proci még egy fél évig bírná. Fél év után ugyanis minden le lenne cserélve( lap, proci memória és egy új vinyó), de valakinek nem megy egyszerre, és mivel a VGA a leggyengébb keresztmetszet így ez lett az első amit cseréltem.
-
-
azoli09
tag
válasz
hadogabi1 #14619 üzenetére
Helló
nem muszáj nálam mindegy így is úgy is megy ,az a lényeg hogy a ramod 800mhz menjen igy mikor húzod a cpu el tudsz menni 1066 vagy tovább de a ramnak adjál 1.9v mert nem árt neki mást nem kel húzhatod is ,a új procidnál meg ezeket a beállításokat pll vtt stb majd elmagyarázza DARÁLOW -
hadogabi1
senior tag
válasz
hadogabi1 #14617 üzenetére
A ramom 1066-os amúgy kingmax már megbántam hogy megvettem inkább vmi márkásat vettem volna de akkoriban ennyire volt pénzem. 4 db 1 gb-os 1066 mhz-es Kingmax KLED48F-A8KI5
A cpu feszt nekem is elég nagy mértékben emeli ahogy néztem 1.33 után pl 1.35 majd 1.38 jön és hasonlók.
A ramokkal anno volt gondom hogy nem mentek 800 fölé sehogy de a legújabb bios megoldotta azt is azóta stabilak 1000-en -
azoli09
tag
válasz
hadogabi1 #14615 üzenetére
Helló
A ram visszaosztás ott kezdődik hogy a 1066 ramokat vissza rakod 800mhz, hogy az legyen az órajelük , a másik nekem is volt msi alaplapom ,igaz p31 de apám az még a asrocknál is gagyibbpl nekem túl nagyok voltak a cpu feszének a lépcsői ,nem lehetett kis mértékben emelni ,meg fúl fapados volt szóval egy kalappal ,remélem a p35 jobb ,
De nekem egy e4600 volt benne azt fel tudtam húzni 3.2ghz , aztán vettem egy q9400 az ment benne 3 hónapig semmi gond nem volt vele ,de 1mhz nem tudtam rajta húzni , meg még valami nekem az msi 4 giga ramot támogatott de mikor benne volt a q9400 meg a 4giga ram sokszor lefagyott bootolás közbende mondom ha nem tuningolsz nem tud többet a GIGABYTE sem , ezek a lapok általános felhasználásra valók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest