Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LazaPasi
tag
válasz
Petya1981
üzenetére
Helló! Hivatalosan nem támogatja,de egyébként viszi a 8-at.
Próbáltam 4-el,de azzal is kifagy.
Ezek DDR3 memók voltak szerintem most megnézem majd DDR2-vel is. Először 4, majd 8 gigával.
Linx alatt egyszerűen kék halál... BCCode: 124 És ez bizony GPU hibakód...
100-on van a PCI-E freki természetesen. -
-
Paci.
tag
válasz
Petya1981
üzenetére
Mint említettem teljes mértékben láma vagyok, szóval az említetteken kívül semmihez sem nyúltam.
Most még leviszem sétálni a kutyát, meg ilyesmi és nekiállok mókolni vele egy kicsit. Ha továbbra sem akar sikerülni, akkor hagyom a rákba. Esetleg feltúrom a CPU support list-jét, és majd kap valami jobbat. Azt nem értem, hogy ha a biosban állítom át, és el is mentem, akkor mi a fenéért áll vissza alapra? Ha nem tetszik neki, akkor meg dobjon valami üzit már boot előtt... 
-
-
FFnF
csendes tag
válasz
Petya1981
üzenetére
Köszönöm szépen, megnéztem. Sajnos 3,4-en továbbra sem stabil, de mondjuk úgy, hogy kevésbé gáz már. Az északi és déli hídnak mennyit lehet adni biztonságosan? Úgy érzem, ott lesz a hiba, hogy azok éheznek még többre. Most 1,36V az északi és 1,2V a déli. Úgy szeretem a Microsoftot és a célratörően megfogalmazott kék képernyőiket...
-
-
dvd_R+
őstag
-
szabi911
csendes tag
válasz
Petya1981
üzenetére
a ram átvan konfigurálva:
manual
3x133mhzht 400ra beállitva és az is manualon
a proci 9x250en van mi kell még rem ennyi elég is volt
akk most mennyin pörög a procim pontosan ?(9x250=2250mhz+a ht 500-at mutat tehát 500mhz-el kevesebb akk azt kisajtoltam belőle tehát 2750mhz-en mozog most ?????)
-
szabi911
csendes tag
-
Speeedfire
félisten
-
enemy107
senior tag
válasz
Petya1981
üzenetére
Ezek nagyon szép eredmények. viszont ebből nem kell levonni következtetéseket. álltalánosításokat. ugyanis sz.j. a tuningos "elite" közt van. Válogatott procikkal tesztel, nem biztos, hogy mindenki keze alatt így szalad a konfig. Ez pedig E8400-as eredmény, ráadásul kis vid-es.Nem kell össze hasonlítani egy E6XXX 65 nanós szériával, amik jóval stabilabb nagyobb táp ellátást igényelnek túlhajtás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Megnézem a belinkelt oldalakat és átolvasom

???