Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Süni 1985 F
senior tag
 - 

Gabrikovics
aktív tag
válasz

zolee0307

üzenetére
						Nekem a fiu gépe kezdet el szinte pontosan így vacakolni alaplap és táp csere után kiderült hogy az egyik memória haldoklik ! Teszteken néha átment de a végén már fél óra múlva lekapcsolt a gép mióta kivettem az egyiket nincs fagyás most vadászok másik DDR II 800MHz-re
 - 

RetepNyaraB
veterán
válasz

zolee0307

üzenetére
						Tuningnál van, hogy bírja az energiakímélést a dolog, meg van, hogy nem. Nálad ezexerint nem szereti. Kapcsold ki ezeket és ne foglalkozz a hőmérséklettel, amíg tartósan 70 fok alatt marad. Mivel alapfeszen járatod, a világ vége meg egy nap az élettartama. Ha nincs C1, EIST és társai, akkor persze nincs stand by sem, de ezzel együtt kell élni ...
 - 

FFnF
csendes tag
 - 

Honey Bátyó
csendes tag
válasz

zolee0307

üzenetére
						A lap nForce 500 Chipsetes. Nézegettem az Everest tesztrészével is, de ott még rosszabb volt a helyzet. Miután visszavettem az FSB-t 217-re az Orthos 3 órát hibátlanul ment, viszont az Everest továbbra is hibát jelzett. Úgyhogy egyelőre valószínűleg jegelem a tuningot, +100-120 MHz-ért nem hiszem hogy érdemes...

- 

Skynet258
veterán
válasz

zolee0307

üzenetére
						Erre konkrét választ nem fogsz kapni, mert nincs két egyforma konfig, a procik is különböznek, hogy mi mennyit bír... Na meg te már tuningoltál, nem vagy kezdő, szal hess innen
 Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja. 
A másik dolog meg: mi a frásznak akarod mégjobban megtuningolni a quadot, tán valamelyik játéknak nem elég?
 Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent...  

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - Hálózati / IP kamera
 - One mobilszolgáltatások
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
 - AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
 - AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
 - Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a terhelés egyenletes mert prime95 vagy IBT alatt is ugyanaz a helyzet

.

Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja. 
 Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent...