Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
szia.
Ez a ragasztós téma E8400-al is működik szerinted????
Mert akkor kiváncsi vagyok én is leragsztom azt a két lábat. -
robick5
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez is jó lehet de itt már két lábat ragasztanak le ha jól látom.
BRIKLY: Vagy az egészet és nem kell i7

-
BRIKLY
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
az csak dísz

-
BRIKLY
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
jó döntés!
nekem egy idő után a tuning miatt a tápom kezdett el ciripelni...(Deer). na akkor úgy döntöttem, hogy csere egy megbízható Chieftech-re.jó döntés volt. -
BRIKLY
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
lehet,hogy jobb mint a 8000-es széria hűtője, de ilyen melegben kevés lesz tuninghoz (ha csak nincs klímád)
azzal a táppal inkább kerüld a tuningot! ezért darál0w kolléga is szólni fog. engem is el akart zavarni régebben a kodegány "tápommal"
(jogosan.
)
mire használod a gépet,hogy ennyire kell a tuning?darál0w: segítesz a két fórumtársnak? összeszedtem az infókat tőlük neked.

-
BRIKLY
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
az is kelleni fog,hogy mivel hűtöd,illetve milyen táppal hajtod.
BIOS kép előny 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nekem egy idő után a tuning miatt a tápom kezdett el ciripelni...(Deer). na akkor úgy döntöttem, hogy csere egy megbízható Chieftech-re.jó döntés volt.
(jogosan.
)
BIOS kép előny