Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo33
tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Hát a készenéltit ledet tudottmal csak akkor tudod kikapcsolni ha áramtalanítod, sztem máshogy nem lehet, vagy max leszeded róla!

Elvileg ha áramtalanítod akkor is meg kéne maradnia mert az elemnek kell tárolnia a dolgokat, annyit csinálj sztem hogy cseréld ki az elemet a lapban, mert lehet hogy már gyenge!
-
veze
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
szia CHIPman
nekem van egy Amptron alaplapos gépem is itthon, soket 370-es proci van benne ( P-II Celeron 500) sajna rossz hírem van.. biosbol nem tudod huzni. Jumperel tudod állitani az FBS-t az alaplapon, a könyvébem megtalálod melyik is az. de eléggé korlátozottak a lehetöségeid asszem 66, 83, 100 Mhz-et tudod beállitani, a szorzót nem, és vagy birja a következö lépcsöt a procid vagy nem..(nekem nem) egyébként még UDMA-t se tudja a deszka, csak ha letöltesz hozzá egy illesztöt , amit F6-al adhatsz hozzá a telepités elején. 512 MB ram van benne, és elmegy rajta az XP is..böngészni letölteni, nyomtatni , irogatni, régebbi játékok futtatására egy G-force 2 vel(64 MB ram) használható..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...