- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
tesztelni kell...ezt így nem lehet megmondani...kiindulopontnak jo lesz az a fesz, amit AUTOn kap. attol kevesebbel is beéri. szal biosban kezdésnek attol vmennyivel kevesebbet állíts be.
VGA OC...probálkozhatsz, de nem lesz sokkal jobb...nem egy tuningbetyár az a VGA....
igen. jol látod a dolgot. de még VGA is kell, ha játszani szeretnél. a mostani cpu-vga párosod jo...
-
enemy107
senior tag
Túlfeszel magasabb feszen nőnek a hőfokok. Én nem tudok segíteni mert lövésem nincs mennyi fesz kell adott órajelhez az AMD-nek, de várd meg darálowt, addig ne tuningolj, mert kinyírhatja a procit az auto fesz. A 68 fokos alaplap nekem rémítő. Az adott órajelhez valószínűleg kevesebb fesz is elég lenne, és akkor csökkenne a hőfok is.
-
enemy107
senior tag
A hűtés nem árt bele, de az Everest teszt szerint amit belinkeltél szerintem AUTO feszen tuningolsz vagy tévedek? AUTO feszen a lap hajlamos túlfeszelni, ami miatt magasabbak a hőfokok. Várd meg darálow-t, vagy valakit aki ért az AMD-hez. Be kell lőni a feszeket a kívánt proci órajelhez. Ha nem auto feszen vagy akkor nem szóltam
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest