Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Ja, 3dMark: x2 3800@2200MHz - 5096 pont ; ....@2400MHz - 5101 pont
(8600gt gpu 600- mem810) Ez a saját szomorú valóságom. Ezek után, ha valakinek ugyanilyen kártyája van, miért javallanám neki, hogy peeersze húzzad még feljebb a procidat, ha szebben-jobban akarsz játszani?!
Szóval én nem veled akarok (feleslegesen) vitázni... csak az ő konfigja majdnem megegyezik az enyémmel, sőt, az ő procija alapból magasabb órajelen fut...tehát pláne.... -
ktomek
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Ha megnézed, írtam, hogy ha a játékok miatt akarja húzni, akkor könnyen lehet, h nincs értelme a VGA korlát miatt, mint pl. nekem. (Amúgy a TDU-ról én is hallottam ilyesmit...mondjuk nem szép egy extrém példát hozni ellenérvként...
)"Gyorsulhat az egész rendszer"
Ha nem a játék miatt (vagy egy spec. alkalmazás miatt) van a húzás, akkor miért gyorsuljon? Egész pontosan ezt a 10-20%-os gyorsulást hogyan fogod érezni netezés közben? Gyorsabban nyit meg egy könyvtárat 5%-al?
Tudom, h vannak egyéb felhasználási területek is, de a kedves felhasználó egyet sem említett, ebbből következtettem, hogy átlagos igényei vannak a géppel kapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(8600gt gpu 600- mem810) Ez a saját szomorú valóságom. Ezek után, ha valakinek ugyanilyen kártyája van, miért javallanám neki, hogy peeersze húzzad még feljebb a procidat, ha szebben-jobban akarsz játszani?!
Szóval én nem veled akarok (feleslegesen) vitázni... csak az ő konfigja majdnem megegyezik az enyémmel, sőt, az ő procija alapból magasabb órajelen fut...tehát pláne....