- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
18W 4.1-4.2GHz-en? Akkor tényleg nem izzasztja a játék.
És mi a helyzet a stutter jelenséggel?Amit te tehetsz a lag elkerülésére, hogy azt érd el, ne legyen ezeknél throttling:
Ha van is throttling, az sem jelenti, hogy feltétlen lesz lag in-game, de okozhat akadozást, ezért érdemes elkerülni a limiteket.Ami még érdekes lehet akadozás szempontjából az az RX 6600. A játékhoz nyugodtan beállíthatsz egy egyedi játékteljesítményt. És növeld a minimális frekvencia értékét.
Példa:Én a 700Mhz alsó értékről 2250MHz-re állítottam. Nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas változást hozott nálam
de te is tehetsz egy próbát.
+1: játékoknál FPS limitet is érdemes használni. Nem tudom, hogy crossout-ban van-e. De Adrenalin driverben van, ha a játékban nincs is. Az FPS limit segíthet. Sajna ez sem 100%-os szabály, de hát ilyen ez a "biciklizés"...
Annyira nem vagyok járatos ebben a programban, csak 1x használtam és akkor sem volt számomra engedélyezve sok opció, de ha jól látom van stress test. Ha apránként csökkentgeted a magokhoz tartozó feszültséget, akkor utána futtathatod a stress testet legalább 10 percig. Esetleg 15p. Mondanám, hogy biztos-ami ami biztos tovább, de a te felhasználáshoz, nem biztos, hogy szükséges és csak időveszteség lenne.
De ha elégedett vagy a jelenlegi beállítással és nincs különösebb lag/stutter akkor ne pazarolj el több időt vele. Rád bízom. Ha kérdezel, igyekszek válaszolni majd.Proci cache órajel a legtöbb játékban nem oszt nem szoroz, leginkább memória igényes játékoknál számít. De felviheted 4GHz-re. A legtöbb intel proci szerintem bírja ott. De akár a magok órajelére is felviheted. Elméletben túl sokat nem fog leharapni a TDP-ből, bár valamennyit igen, pár wattban lesz mérhető.
Cache sebesség még leginkább akkor számítana, ha tuningolod a memóriát. De 3200MT/s DDR4 tempóhoz a deafult 3600MHz cache tempó is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged