Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Ettől tartottam. Oké, hát ez van. Azért az Asrock az nem Gigabyte akkor ezek szerint, nagyon régen (15+ éve) volt egyszer Asrock lapom, ami egy igazi szégyen szutyok volt, aztán kerültem a márkát. 20-as éveim közepétől dilim volt a PC építés, szóval prémium giga meg asus lapjaim voltak, ilyen áfamentes új okosba, de még úgy is pénzkidobás volt, bár ne költöttem volna arra és vettem volna helyette valami értelmeset, mindegy, szóval elszoktam viszont az ilyesmitől.
Úgy 3 éve láttam egy Asus lapot ismerősnél, ami egy igazi retek volt, így aztán azt gondoltam hogy eljutottunk akkor oda, hogy már tökmindegy. Innentől már tényleg az olcsóbbat kell venni aztán kész
Nem is igazán változott a véleményem, elvagyok ezzel az Asrock-al is, de ilyenek viszont azért prémium lapokkal nem voltak jóval komolyabb tuning mellett sem azt hozzá kell tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autóhifi
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi