Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99 #46095 üzenetére
Ettől tartottam. Oké, hát ez van. Azért az Asrock az nem Gigabyte akkor ezek szerint, nagyon régen (15+ éve) volt egyszer Asrock lapom, ami egy igazi szégyen szutyok volt, aztán kerültem a márkát. 20-as éveim közepétől dilim volt a PC építés, szóval prémium giga meg asus lapjaim voltak, ilyen áfamentes új okosba, de még úgy is pénzkidobás volt, bár ne költöttem volna arra és vettem volna helyette valami értelmeset, mindegy, szóval elszoktam viszont az ilyesmitől.
Úgy 3 éve láttam egy Asus lapot ismerősnél, ami egy igazi retek volt, így aztán azt gondoltam hogy eljutottunk akkor oda, hogy már tökmindegy. Innentől már tényleg az olcsóbbat kell venni aztán kész
Nem is igazán változott a véleményem, elvagyok ezzel az Asrock-al is, de ilyenek viszont azért prémium lapokkal nem voltak jóval komolyabb tuning mellett sem azt hozzá kell tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest