Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Nem tudom mire gondolsz feszültség/LLC , odáig még nem jutottam el a guideban. Annyit tudok amennyi a 6.8 ig van írva. Akkor az XMP profil felejtős. A célom amúgy a 4.8 esetleg majd delid után az 5.0 Ghz elérése és aztán az adaptive vcore ? jól írom ? használata ha jól informálódtam akkor azt tuning után kell beállítani mert ha nincs terhelés alatt akkor nem is fog állandóan 4,6-4,8-5,0 pörögni. De az 5Ghz igazából képlékeny a 4,8 at tudja újra stabilan akkor már elégedett leszek. 1,38ra nyomta az auto tuning az AI suite lll. ban és úgy ment 4,8at szóval ha 1.25el elértem a 4,6ot akkor reménykedek hogy a 4,8at elérem kevesebbel de ez hamarosan kiderül. Izgalmasabb ez az egész mint elsőre gondoltam. Már hajt a kíváncsiság

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest