Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
PONTOSAN!!
én se szidom,mert kb 2-3 éve összehoztam 120-ezerből egy Fx6100 ; 4gb ;6870 ;fsp táp,(nem volt rossz)Intel 30K minimum drágább lett volna!(PERSZE LECSERÉLTÜK 1 ÉV UTÁN
)az Intel beton-stabil!
az AMD nem!használtan 45 ezer környékén kapsz K Intel procit!
max 13-14 ezerrel drágább,mintha Fx raknál össze! -
Adamrapkor
tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
Ebben igazad van, ezt tudom én is.használtam én másnál 2.genes 3.genes intelt és kb böngészésnél semmi különbséget nem vettem észre, játékban mint egy szálas single core teljesítmény, észreveszel, illetve komolyabb i5,i7-nél van egy kis fps különbség úgy 10fps körülbelül.
Tavaly amikor vettem az fx-et, még akkor azt volt érdemesebb vásárolni, most az intelt érdemes.Ez az én személyes véleményem és nem az intel ellen szólt

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)