Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Inkább okosan hülyéskedj, mint hülyén okoskodj jeligére osztottam meg az infót nettó jószándékból. Senki nem pirított senkire. Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, de ha ilyen ideges vagy már mindentől, akkor bőven elég arra a hsz-re válaszolnod, amit neked írnak így te is könnyebben átlátod majd hányan kíváncsiak a szakértő véleményedre. Én konkrétan nem. Jeleztem is, hogy csak a hőmérséklet érdekel, ha figyelmesen elolvasod a hsz-t. Számítottam valakire, aki tudja fejből egy tuning topicban, ennyi történt mea culpa, de utóbb rájöttem, hogy nem a "vram"-ra kell keresnem a guglival, hogy rátaláljak egy gyártói adatlapra. Senki nem trollkodott, és senki nem pirított senkire. Ha karácsony előtt is ilyen lelkiállapotban vagy, akkor szakember tanácsát kellene kérned egyébként. Nem szégyen orvoshoz fordulni mielőtt megbuggyansz. Szerintem ez már tutira nem egészséges, ha ezért így kicsapod a hisztit. Veled valami van.
-
enemy107
senior tag
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Nem pirított ő senkire, ezt elsőre is kiguglizhatta volna
Kérdezett egy bölcset, válaszoltam rá egy még bölcsebbet, kell a HSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest