- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Inkább okosan hülyéskedj, mint hülyén okoskodj jeligére osztottam meg az infót nettó jószándékból. Senki nem pirított senkire. Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, de ha ilyen ideges vagy már mindentől, akkor bőven elég arra a hsz-re válaszolnod, amit neked írnak így te is könnyebben átlátod majd hányan kíváncsiak a szakértő véleményedre. Én konkrétan nem. Jeleztem is, hogy csak a hőmérséklet érdekel, ha figyelmesen elolvasod a hsz-t. Számítottam valakire, aki tudja fejből egy tuning topicban, ennyi történt mea culpa, de utóbb rájöttem, hogy nem a "vram"-ra kell keresnem a guglival, hogy rátaláljak egy gyártói adatlapra. Senki nem trollkodott, és senki nem pirított senkire. Ha karácsony előtt is ilyen lelkiállapotban vagy, akkor szakember tanácsát kellene kérned egyébként. Nem szégyen orvoshoz fordulni mielőtt megbuggyansz. Szerintem ez már tutira nem egészséges, ha ezért így kicsapod a hisztit. Veled valami van.
-
enemy107
senior tag
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Nem pirított ő senkire, ezt elsőre is kiguglizhatta volna
Kérdezett egy bölcset, válaszoltam rá egy még bölcsebbet, kell a HSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest