Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
Jarvis #41182 üzenetére
Az hogy a chip mit támogat, illetve hogy a gyártók mit hoznak ki az adott lapból az eladhatóság érdekében az két külön dolog. Azért írtam, hogy nem hat meg mi van ráírva. Örüljünk, hogy ennyin is megy. De ha többet akarsz a lapból illetve a prociból kihozni FSB terén, muszáj leszel a ramot 1066-ra, vagy alá állítani. Azt pedig az FSB strap to MCH menüpontban tudod megtenni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Jarvis #41182 üzenetére
Nem olvastam vissza egeszen, ezert kerdem:
Nincs a lapodon veletlen XMS Ram allitasi lehetöseg?Az fsb strap to mch-ban nincs 1333
A procidhoz az kellene idealis esetben. Auto van? HA igen, azt is probalhatod, sok esetben segit.
Azert irta Enemy a visszaosztast (marmint asszem), hogy a ram ne kavarjon be a tuningnal. Az kesöbb jön.A Core Ratio az fsb szorzot allitja es igy befolyasolja a vegsö sebesseget. Pl 400-as fsb mellett a 9-es szorzo ertelemszerüen 3,6Ghz-et fog eredmenyezni. Azt pedig valoban alapfeszen kell egy quadnak tudnia jo esetben, esetleg minimalis MCH emelessel.
Tuning eseteben a magas fsb a lapot, a magas szorzo a processzort terheli inkabb. Mivel a szük keresztmetszet többnyire a lap a 775-ös quadoknal, ezert en a magas szorzot javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- Tippmix
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest