- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40575 üzenetére
Neked az EC Firmware-s név jelenti a magfeloldást ezt hybridre kell tenni.
Please ensure that you have set Windows to use all 4 cores by going to “msconfig ► Boot ► Advanced Options ► Number of Processors. If you still don’t see unlocked cores, then most likely that your disabled cores are defective.
Ebbe kellene beleturkálnod itt azt írja szépen le. H némely esetben előfordul h hybrid mód után látszólag biosba ott a 4mag cpu-z nem jól látja és a win sem..tehát msconfig parancssorba szépen beír..és ott bemész a többi al"mappába" majd megnézed mit ír...mindjárt csinálok énis ilyet h tudjak mondani támpontot róla
Na megcsináltam..futtatásba beirod h msconfig
elöjön a kis ablak...itt rámész a rendszerindításra ott kiválasztod a speciális beállítások fül-et..
felső menürész..processzorok száma ez nincs bepipálva alapba..ott sztem rákéne menj h 4..és restart..ezután 4magnak kéne látni a win-ben is..ennyi a "trükk".Esetleg egy bios képet h mennyi feszt kap....aztán kitaláljuk h mit kellene csinálj..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest