- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
04ahgy #33659 üzenetére
Na csak most értem rá komolyabban nekifeküdni
Betettem a 640-es Pentiumot és a TX3-at is feltettem rá, 4GHz-en sikerült stabilizálni. Gyanítom, hogy némi plusz fesszel olyan 4,2-ig el tudnék menni. Így jelenleg 55°C-ig melegszik terhelve.
Viszont a 420-as Celeront továbbra sem sikerült tovább hajtanom
Leírnád, hogy az FSB fal mit jelent?(#33872) darál0w
Köszi!
És azt ki lehet valahogy szűrni, hogy melyik a gyenge láncszem? Mert Intelnél nem látok olyat, hogy a proci szorzóját le lehetne venni és ki lehetne tesztelni, hogy a lap mit bír, mint AMD-nél.Vagy esetleg a lap valamelyik feszének kismértékű emelése segíthet?
-
gabo9201
senior tag
válasz
04ahgy #33659 üzenetére
Köszi neked is. Ma már nem foglalkozok vele, de majd holnap este fele tökölök még vele
Egyébként van egy Pentium 640-em is, azt is ki akarom majd próbálni mit megy. Annak mennyi feszt adhatok kb. ?
-
csabsz13
aktív tag
válasz
04ahgy #33659 üzenetére
nem értem
múlt héten vettem a hűtőt (ARCTIC FREEZER 7 PRO Rev. 2) és csak úgy az új hűtővel, de default BIOS beállítások mellett is az IntelBurn Test kb. 7-8%-al gyorsabban ment le mint előtte.szóval ha a hűtő a hibás, akkor azt hogyan küszöböljem ki? milyen progival tudom megnézni, hogy kiforogja-e a maximumot a venti?
amúgy a gép oldalfala sincs fent, szóval süvíthet a levegő. most néztem az alaplapot, ott is világít az IBT futás alatt egy visszajelző led, ami a PROC HOT jelzést viseli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged