- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #33893 üzenetére
Na a Vantage le is futott.
Az azért szép, hogy egy az egyben ugyanannyi pontot kapott a CPU, mint náladEgyébként arányaiban ugyanazt mutatja, mint a 3dMark06. Az összpontszám kb fele annak amit az Athlon II X4-el kapok (14-15K pont). A részpontszámok is hasonlóak, ez a proci 1/4-ét kapja az Athlonnak.
Az athlon 10K körül kap Vatage-ban 06-ban pedig 4500 körül (3,3GHz-en).
-
Alister71
nagyúr
válasz
gabo9201 #33891 üzenetére
Nekem is hasonló jött az 5670-essel, nem tudom pontosan mennyi volt, mert nem mentettem el, de az is 6xxxx volt.
Vantage-ban jobb.Most azon gondolkodom, hogy szétszedem a gépet, kiszedem a 6850-est az AMD-s gépből, berakom a P35-be, meg a 420-at, és tolok egy Vantage-ot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
gabo9201 #33889 üzenetére
Most nekem is csak gagyi pasztám van, de felidegelsz
, rárakom a TX3-at és megpörkölöm a bajszát. Berakom a 6850-est hozzá és csinálok egy Vantage eredményt
.
Ha a 6850-et is 10k-s vga score felé tolja, akkor elkezdem komolyan venni a kis celt. Mert az 5670-esből ugyan azt kihozta, mint a 3.8-ra húzott wolf magos E6600-om.4870-nek is kell a power. Ha van valami eredményed told fel.
06-ban nem szerepel valami fényesen.
-
Alister71
nagyúr
-
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #33883 üzenetére
Már nem fért bele a modba
Már így is elég pozitívan csalódtam a "kis" Celeronban. A maga idejében (2007) nem volt ez rossz vétel, ha az ember be merte vállalni a tuningot (és persze volt hozzá megfelelő lapja).
Így 3,1GHz-en már közel hozza az alapórajeles E2180 teljesítményét. Netezésre Win7 alatt így húzva bőven elég, még a youtube FullHD is megy rajta egész szépen (majd erről bővebben a cikkben amit írok róla
)
(#33884) Lord Vader
Na valami ilyesmire vágynék én is
Lehet tudok szerezni egy másik ugyanilyen procit. Ha ez összejön meglátjuk valóban a lap-e a szűk keresztmetszet.Meg volt még egy nagyon jó biznisz, de sajna lecsúsztam róla. Egy kétmagos E1200 lett volna kemény 3.500Ft-ért helyben, csak mire rátaláltam megvették.
Bele sem merek gondolni az mit adott volnaMod 2:
Igen megyeget
Egyébként azt néztem, hogy a Sempron 140-et igencsak befogja ez is.Na akkor hasonló cipőben járunk mivel én is szintén poénból vettem
Ez 2.400Ft volt postával, szóval maga a proci 2.000
Van egy 640-es Pentium is nem lövöm le a poént, de jó helyen kapizsgálsz -
Alister71
nagyúr
válasz
gabo9201 #33883 üzenetére
klikk, 100% OC alapfeszen, EP35-DS4-ben, LLC autón, szerintem bekapcsolva, mert semmit nem droppolt.
Megyeget szépen a lelkem: klikk
Valóban nagyon életképes proci, szerintem a P4-eket tönkre veri, sőt még a D9xxx-es procikat is komolyan fenyegeti.
Mostanában 2k-ért hozzá lehet jutni. Én is csak poénból vettem meg, mert kíváncsi voltam rá mit tud.
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #33666 üzenetére
Ez a 100%-os Overclock sehogy sem akar összejönni
400-as FSB-vel egyszer sem sikerült bebootolni. A proci feszt megpróbáltam megemelni egészen 1,55V-ig de semmi. 380-as FSB mellett 1,45V-al stabil volt, de 390-nél már fagyogat. A ramot visszaosztottam amennyire csak lehet, ez így 400-as FSB-nél kereken 800MHz-et jelent.
Az FSB fal mit jelent? Ennyit bír a lap?
-
szabi911
csendes tag
válasz
gabo9201 #32464 üzenetére
jó de most ne azt nézd h 400mhz az semmi mert am 2.4, 2.6ghz celeron procival jól lehet netezni azért akarom beletenni de am nem hinném h ez a 2ghz proci cerka lenne ha bár kitudja. 1 sima p4 proci belemenne de 1 virtual magos az tuti h nem
jó persze gondoltam arra h veszek bele 1 p4 3ghz procit meg +ba 512 mb ramot de nem költök rá mert nem éri meg persze tom, eladom azt veszek 1 amd athlon xp 2600 konfigot ocón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest