Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Majd csinálok ma fotót a bios rol de én tudom állitani azt a 2.66 ot amit írsz, rányomok és lehozza a menűt és kéri az értéket, tehát tudok rajta változtatni!
A ram feszkonál pedig a listában az értékek szinezve vannak 2.0V ig ugyanolyan szürke mint az 1,8, 2,1 az már enyhén narancsárga, 2,2 már narancs, 2,3 meg piros szinnel van a listában....
Itt van az alaplapom manual ja pdf ben , itt mindent meg tudsz nézni pontosan a bios beállításaimmal kapcsolatban
És a kérdéses résznél ezt írja:
System Memory Multiplier (SPD)
Allows you to set the system memory multiplier. Options are dependent on CPU FSB and the
(G)MCH Frequency Latch settings. Auto sets memory multiplier according to memory SPD
data. (Default: Auto)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Hisense LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest