Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
darál0w
üzenetére
nah.. megvannak az eredmények amik nem túl rózsásak..
IBT a 2 kör után kidob 1 olyan üzivel, hogy ha nem akarom megfőzni a procima t akk vagy jobb hűtés, vagy kevesebb tuning (én szerintem egyenlőre az utóbbit fogom választani), mert így idle állapotban prici 22 fokos, de amint megy rá IBT egyből 45 fokról indul, amit nem értek, hogy miért annyiról, de mind1.
másik pedig, hogy mondom ok, lehet, hogy csak a teszt a parás neki, nem teszteket fogok futtatni, hanem játékokat.. ok. irány gta4.. elkezdek game kb fél perc fatal error annyit leszűrtem, hogy vmi memória nem tetszett neki.. irány crysis azis kidobott vmi fél perc után, csakúgy mint bad company 2.. többinek már neki se merek állni.. szóval akkor ebből az jönne le, hogy csökkentsem FSB-t vagy a szorzót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
IBT a 2 kör után kidob 1 olyan üzivel, hogy ha nem akarom megfőzni a procima t akk vagy jobb hűtés, vagy kevesebb tuning (én szerintem egyenlőre az utóbbit fogom választani), mert így idle állapotban prici 22 fokos, de amint megy rá IBT egyből 45 fokról indul, amit nem értek, hogy miért annyiról, de mind1.