Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Helló
Olyan jelenséggel állok szemben amilyet még nem tapasztaltam, szóval az lenne hogy, be kapcsoltam a lapomon a energia takarékóságot ,és így néz ki c1 c2 c3 c4 ezek vannak én c4 raktam ,de a gta4 pillanatok alatt betölt ami nem lenne baj csak olyan gyors a játék hogy valami brutális .A másik meg hogy,javult a vcore dropp ,eddig 1.36250 kellet a 4000mhz stabilan ,most elég a 1.35625v is, szóval javultam
de a gta4 hülyeségére nem találok magyarázatot . c2 nem csinálja csak c4 ,vajon miért
ja ez a droop dolgot úgy értem hogy, nem megy le a fesz 1.299 alá és így stabil marad blend alatt,de inkább 1.304 ugrál
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo 3
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest