Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ha a tápra gondolsz: 400W-os Codegen...
Minőségi változás történt, halkabb, tele a CPU-táp csati..., van egy csomó új kimenet (a Codegenben leégett egy ág)..., szóval örömködök neki, mert eddig úgy tűnik, OK. (Kicsit nehéz volt bepaszírozni, mert alapjáraton szervertáp, de végül is megoldottam.)
A proci E8400 (C0), ez is elegendő, úgy hiszem.
A hűtés eddig: egy hátulról (de az alig fújdogál...), egy Spire alulról (ez már jobb), s egy gyári a procit, egyelőre... a gyári elköltözne oldalra, hogy a ramokat meg a vinyót fújja, s a procira jön a Silent.
Nem volt jól betéve a proci, akkor ugrott csak fel a jelen beállításokkal is 60 fokra, de most 45-50 a gyáriakkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minőségi változás történt, halkabb, tele a CPU-táp csati..., van egy csomó új kimenet (a Codegenben leégett egy ág)..., szóval örömködök neki, mert eddig úgy tűnik, OK. (Kicsit nehéz volt bepaszírozni, mert alapjáraton szervertáp, de végül is megoldottam.)