- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
Soulfly842 #7679 üzenetére
Olvastam, mindet szeretek informálódni. Ezért sem parázom, azért reménykedtem kevesebb tünet de ez is simán bírható. Én 35 vagyok fiatal.... hát ez nézőpont kérdése. Eddig nálam is ugyan ezek a tünetek voltak kivéve a zsibbadás. Akkor még egy lázas éjszaka lehet.
blakey:
Eddig nem nagyon volt jellemző a láz, van egy kis allergiám ezért a léguit nyavaják szeretnek betalálni (poratka). Tavaly januárban a lányomtól elkaptam az influenzát neki is majd 41 fokos láza volt nekem is, na az durva volt. Kb mint amiket írtak a kovid első variánsáról hol jobban hol rosszabbul voltam de csak egy hétig.Most két hétig extrán vigyáznom kell sajnos a munkából kifolyólag rengeteg emberrel találkozom. Az utóbb időben egyre több koronás van a környezetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest