- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
- vagy mázlista vagyok (nem szoktam)
Szóval, amíg a (pozitív) Párom mellett itthon voltam egy hetet HO-n karácsony előtt, nem kaptam el: az egyetlen átlag pesti beutazás + mozi karácsony után viszont megadta a módját
De, hogy' ezt én miképpen fogom előadni a melóhelyen, hogy megint covid, a tavalyra várt leadandó meló uccsó szelete helyett
Teszt: régi clungene ugyan mutatja, de csak tünetek után egy nappal (!!!) lett pozitív
-
sajnos most tényleg "mindenki" elkapja. ennyire kiterjedt és egyszerre kiterjedt fertőződést én még nem láttam (de nem vagyok ksh). holnap lett volna barátokkal pótkarácsonyozás, mindkét érintett család most szólt, hogy covidosak (mert a rendes családi karácsonyon szétosztották a saját családjaikban). az isioviban is másfél hónapja megy szépen végig a gyerekeken.
eléggé immunválaszt kikerülő variáns lehet ez, a szokásoson felül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest