- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kpityu2 #65442 üzenetére
nem tesz jót egyébként az ilyen lab leak teóriák megítélésének, hogy a komplett alter-iver-konteó vonal rárepül és ugyanazokat a hívószavakat ismételgeti. a kevésbé fogékony userek cserébe azonnal szkeptikusak lesznek.
de persze ez nem érv se pro, se kontra, inkább csak a prekoncepciók.
én nem tudom eldönteni egy furin hasítási pontról, hogy az tényleg mennyire ritka (aszongya drprof béla, hogy "nagyon ritka", de ez nehezen kvantifikálható és itt is marad az, hogy drprof józsi akkor vajon mennyire hiteles). itthon kemenesi gáborra szoktam figyelni, ő annyira nem akadt fenn ezeken és végig azt mondta, hogy abszolút nem látja a természetes eredetre az ellenérveket validnak. viszont egy ideje már nem nagyon ír, biztos csak dolgozik
lényeg a lényeg, nem téged akartalak minősíteni, szori.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest