Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz South Velen #63406 üzenetére
hát figyelj, én próbáltam a magam diszkrét módján felhívni a figyelmed, hogy nincs meg a képesítésed, tudásod, hogy te ezt a témát eldöntsd. ezért van az orvos. a kommentem lényege ez volt, nem az, hogy a net az jó vagy rossz.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Vesa
veterán
"Ha valaki valamilyen gyógyszernél mellékhatást feltételez sőt tapasztal magán = gyíkemberező idióta. Ez már egy bitnyi IQ sincs."
Ezt nem írta senki, ez ferdítlés. Arra írták ezt neked, hogy a netről szedett infók alapján idegmérgeztél. Az meg valóban konteó kategória. Azt is írták, hogy ha mellékhatásod van, akkor ne Te fejtsd meg szintén netes infók alapján, hogy mire váltasz vagy váltani kell-e, hanem orvos! Ez egyik sem azt jelenti, hogy aki mellékhatást tapasztal magá az = gyíkember.
A tudomány a valóság költészete!
-
Asbee
veterán
Nem, aki erre az antibiotikumra idegmérgez, meg kemoterápiáz és társai az az idióta gyíkemberező. Úgy tűnik nem tudod megemészteni, hogy attól hogy te nem bírod ezt a gyógyszert, nem egy halálos valami. Dobálózól mindennel, de nulla konkrétumot, nulla kimutatást, nulla statisztikát mutattál. Tehát tolod a konteót. Nem a mellékhatás a konteó, hanem amit hozzá teszel még pluszban. Tehát ugyanazt a primitív szintet hozod, mint az oltástagadó, csippező, netről összeturkált “tényeket” hozó emberek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest