- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
addikt
válasz kolopele #25168 üzenetére
Eléggé egyértelművé tettem a kérdést azzal, hogy hozzáfűztem a "ha szükségesnek tűnik a vírushelyzet alakulása alapján" tételt. Ergo ha variánsok jelennek meg, és a kormány/orvosok ezt ajánlják, akkor beadatnád-e évről évre a vakcinát. Pontos válaszlehetőségeket is adtam a-tól f-ig.
Azt hiszem, hogy ez tökéletesen témához tartozó fontos kérdés, nem tudom, miért pont ez lenne a laza covid topic témája, miközben itt a körülöttünk lévő hsz-ekben gyakorlatilag politikával kapcsolatban osztják egymást (beleértve a te "úgyis nyer a Fidesz" hsz-edet ). Furcsa, hogy pont ez szúrt szemet. Illetve tudom miért, tőled pont ezt vártam. Mitől félsz kolopele? Sőt, akár válaszolhatsz is rá, egy meglehetősen szimpla, ártatlan feleletválasztós kérdés. A-F?[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Home server / házi szerver építése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Programozás topic
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest