Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"mert egy szimpla találkozó előtt is tesztelsz, ami számomra elképzelhetetlen"
Ezt írta:
"Én is teszem a dolgom, megyek oda ahova kell és kedvem tartja. 3x oltás, FFP2 maszk, kézfertőtlenítő. Járok étterembe, fodrásznál ha kell levettem a maszkot könnyebben tudjon dolgozni, találkozok emberekkel, kirándulás stb."
Tehát szimpla találkozók elött NEM tesztel.Mikor tesztel:
"idős rokon példa helyettesíthető barátoknál babanéző programmal, vagy eü-i okból oltást nem kapható személy látogatása stb."
Bár lehet neked ezek is szimpla találkozók.btw rémítő konnitív diszonanciás leolvadásokat látok. Egy plda: Totálisan bezárkózott idős szülőkhöz elment gyerek+feleség ebédelni. Mindkét szülő elkapta az egyik meg is halt benne. Az első oltást 1nappal a tali elött kapták meg még 3hét lett volna a másikig. Ebből lett a "kognitív diszonanciás leolvadás" ahol az oltásba halt meg, az EÜ gyilkos, a soros és mindenki a hibás csak ő nem. Lelkileg képtelen megemészteni, hogy ő(k) "ölte" meg a saját anyját és így "védi" ki.
De én egy babanézőt se kockáztatok most tesz nélkül. Sött durvábbat mondok még tesztel sem! És teljesen elismerem MOon jellemzően én vagyok a helikopter. Mindezt úgy, hogy lelkileg nem az a tipus vagyok aki megroppanna attól mert intenzívre került miatta a haverjának a gyereke. Bár ugye aki teszt nélkül tolja az ilyet azt meg ugye lehet mégannyira se érdekli. ld fenti példám oh wait.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest